Coșul Dvs este gol
Lenjerie de pat ▼  Pătură  Cuvertură de pat  Plapumi - Perne  Covoare ▼  Iarbă artificială  Perdele ▼  Articole de bucătărie ▼  Reducere  Livrare  Contact
 
Marcasteluța produsul selectat. Apoi cu un singur click compara preț/facilitate
 
Ultimile produse vizualizate care se pot compara.
 
Ultimile vizualizări
 
Cel mai bine vândut
Serviciu de masă Luminarc alb-negru set farfurii19 piese Serviciu de masă Luminarc alb-negru set farfurii
Serviciu de masă Luminarc alb-negru set farfurii19 piese
Gabriela Covor Negru Violet Gabriela Covor Negru Violet
Gabriela Covor Negru Violet
Teren de fotbal Covor pentru copii Verde Galben 133 x 180 cm Teren de fotbal Covor pentru copii Verde Galben
Teren de fotbal Covor pentru copii Verde Galben 133 x 180 cm
Orchideea Serviciu de masă Roșu Roz Set Farfurii 19 piese Orchideea Serviciu de masă Roșu Roz Set Farfurii
Orchideea Serviciu de masă Roșu Roz Set Farfurii 19 piese
Tori Covor Shaggy Bej Maro Auriu Tori Covor Shaggy Bej Maro Auriu
Tori Covor Shaggy Bej Maro Auriu
Caterina covor verde Caterina covor verde
Caterina covor verde
Colorado Covor Roșu Negru Colorado Covor Roșu Negru
Colorado Covor Roșu Negru
Paris Serviciu de masă Luminarc Alb Negru Set Farfurii 19 piese Paris Serviciu de masă Luminarc Alb Negru Set Farfurii
Paris Serviciu de masă Luminarc Alb Negru Set Farfurii 19 piese
Margareta covor portocaliu maro alb Margareta covor portocaliu maro alb
Margareta covor portocaliu maro alb
Andreea Covor Maro Auriu Andreea Covor Maro Auriu
Andreea Covor Maro Auriu
 

E-mail:


Parola:


 
 

Informaţii detaliate înainte de a face achiziţia

Pe această pagină puteţi citi informaţii detaliate în legătură cu siguranţa achiziţiilor on-line, în următoarele subiecte:

  • Datele furnizorului
  • Taxa de transport şi modalităţi de plată
  • Informare prealabilă privind încheierea contractului electronic
  • Informare prealabilă privind confirmarea în scris a acceptării comenzii
  • Cum cumpăr
  • Corectarea datelor care au fost înregistrate în mod greşit
  • Dreptul de retur şi exercitarea dreptului de retragere din contract
  • Date de contact: Protecția Consumatorilor, unde cumpărătorul poate să depună reclamaţiile şi plângerile sale

Datele furnizorului:

Denumirea comerciantului: Nagy Andrea
Denumirea furnizorului: PhoenixWEB Kft.
Sediul furnizorului: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190. B. ép. I/2.
Date de contact ale furnizorului (telefon, adresă e-mail): +36 (30) 509-24-18, info@locuintafrumoasa.ro
Autoritatea care a înregistrat furnizorul: Registrul Comerțului al Tribunalului din Capitală
Număr de înmatriculare în registrul comerţului: 01-09-988079
Cod fiscal: HU23990713-2-43
Date de contact ale societăţii care oferă găzduire web pentru informaţiile asigurate de Furnizor
Date de contact: PhoenixWEB Kft. (Adresa: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190. B. ép. I/2. E-mail: tarhely@honlapteszt.hu)

Cost de transport şi modalităţi de plată

Livrarea produselor la domiciliu este asigurată de curieratul GLS. Plata se face ramburs, la livrare:

  • dacă valoarea produselor cumpărate este sub 89.900.- HUF, atunci costul de transport este 1.590.- HUF, preţ cu TVA
  • dacă valoarea produselor cumpărate este peste 89.900.- HUF, atunci livrarea la domiciliu este GRATUITĂ

Nu se aplică taxă de ambalare.

Informare prealabilă privind încheierea contractului electronic

Condiţii contractuale generale şi Condiţii generale de utilizare (în continuare: CCG) pot fi examinate pe pagina de web http://www.locuintafrumoasa.ro/ccg. Condiţiile de înregistrare ale CCG-ului sunt asigurate. Făcând click pe linkul „Imprimare”, ajungeţi la varianta imprimabilă a CCG-ului, iar dacă faceţi click pe „Salvare ca” atunci poate fi descărcat în format pdf.

Contractul nu va fi înregistrat, va încheiat exclusiv în formă electronică, mai târziu nu poate fi  căutat, nu face referire la nici un codice comportamentală.

Limba contractului este limba maghiară.

Caracteristicile esenţiale ale produselor pot fi citite pe fişa de date a produsului sau pe pagina de categorie a produsului.

Informare prealabilă privind confirmarea în scris a acceptării comenzii

Cumpărătorul primeşte confirmare automată despre înregistrarea comenzii, ce va fi trimisă la adresa e-mail menţionată la comandă. E-mailul de confirmare ce este trimis automatic este confirmarea scrisă a faptului că comanda a fost acceptată. În confirmarea scrisă sunt incluse următoarele informaţii: lista produsului (produselor) comandate, preţul şi cantitatea produselor. Dacă în listă faceţi click pe numele produsului atunci puteţi accesa fişa de date a produsului, unde sunt descrise caracteristicile principale ale produsului.

După listă se află descrierea dreptului de garanţie, ce îi revine cumpărătorului. După această sunt datele întreprinderii, descrierea dreptului de retur şi modalităţile de exercitare a dreptului de retur. Apoi sunt datele referitoare la organizaţia unde cumpărătorul poate să-şi depună reclamaţiile şi plângerile sale.

Cum cumpăr?

Pentru a căuta în webshop nu este necesară o înregistrare prealabilă. Dacă cumpărătorul doreşte să cumpere un produs, atunci cu butonul inscripţionat „Adaugă în coş” produsul poate fi pus în coşul virtual. După adăugarea produsului în coş va apare pagina Coş, care poate fi accesat şi făcând click pe linkul „Vezi detalii coş” care, de obicei, se află în apropierea imediată a unui element grafic, care reprezintă un coş.

Dacă cumpărătorul a terminat cu adăugarea în coş a produselor pe care doreşte să-l cumpere, urmează lansarea comenzii. Tipic, comanda se face prin click pe linkul „Lansează comanda”, care, de obicei, se află în apropierea imediată a unui element grafic, care reprezintă un coş. Lansarea comenzii poate fi făcută şi făcând click pe butonul „Finalizare comandă”, care se află pe pagina Coş.

Atât pe pagina Coş cât şi pe pagina Casierie cumpărătorul poate să şteargă produsele aflate în coş, să modifice cantitatea produselor comandate precum şi modalităţile de transport şi de plată.

Pentru a lansa comenzi este necesară înregistrarea ca cumpărător pe pagina Casierie. Datele înregistrate în cursul înregistrării precum şi contul format în urma înregistrării, sunt confidenţiale, nu pot fi predate pentru persoanelor terţe.  După înregistrare, pe pagina Casierie – în cazul în care aveţi deja cont, atunci după autentificare – apare formularul de comandă. După completarea datelor referitoare la modalitatea de plată, costul de transport, date necesare pentru livrare şi facturare, făcând click pe butonul „Da, lansez comanda”, comanda este finalizată.

Corectarea datelor care au fost înregistrate în mod greşit

Datele care în cursul înregistrării au fost introduse în mod greşit pot fi modificate. Cererea de modificare trebuie trimisă prin e-mail sau poate fi cerută şi prin telefon, cu referire la numărul de identificare al comenzii, care a fost trimis după lansarea comenzii. În afara celor mai sus menţionate există posibilitatea lansării unei noi comenzi cu datele corectate. În partea de mesaj a comenzii noi trebuie menţionată numărul de identificare al comenzii anterioare precum şi intenţia de ştergere.

Dreptul de retur şi exercitarea dreptului de retragere din contract

Cumpărătorul are dreptul de a renunţa la cumpărare, fără invocarea vreunui motiv. După lansarea comenzii cumpărătorul va primi un e-mail automatic, prin care se confirmă în scris acceptarea comenzii. Cumpărătorul are dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului său.

În cazul în care cumpărătorul îşi exercită dreptul de retur, intenţia de a exercita dreptul de retragere din contract trebuie comunicată prin telefon sau în scris (e-mail, poştă). În cazul în care cumpărătorul îşi exprimă în scris intenţia sa de a exercita dreptul de retragere din contract, este suficient să trimite declaraţia sa în termenul mai sus menționat. În cazul în care cumpărătorul îşi exercită dreptul de retragere, vor fi rambursate integral sumele primite ca plată, inclusiv costurile livrării. Rambursarea se face fără întârziere, dar cel mult în 30 de zile calendaristice, după retragere. Din preţul de cumpărare nu se reţine nici o sumă, sub nici un pretext (clauză penală, taxă de folosinţă sau alte titluri de drept). În cazul în care produsul este returnat nu trebuie păstrate următoarele: ambalajul original, factura, chitanţa. Cumpărătorul suportă costurile de returnare. Cumpărătorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcționării produselor.

În cazul în care în cursul procedurii de retragere din contract cumpărătorul a pus la dispoziţie numărul contului bancar, rambursarea sumei respective se face prin virament bancar. În cazul în care nu există cont bancar, rambursarea se face prin poştă, la adresa de corespondenţă menţionată în cursul procedurii de retragere din contract. În cazul în care nu există adresă de corespondenţă, rambursarea se face prin poştă, la adresa de livrare, folosită cu ocazia comenzii.

Date de contact: Protecția Consumatorilor, unde cumpărătorul poate să depună reclamaţiile şi plângerile sale

Oficiul Guvernamental al Capitalei Budapesta Inspectoratul pentru Protecția Consumatorilor

Adresa: 1052 Budapest, str. Városház, nr. 7.

Corespondenţă: 1364 Budapest, Pf.: 144.

Telefon: +36 (30) 940-7039

E-mail: fogyved_kmf_budapest@nfh.hu